Wordt vluchtbegeleider

Gaat u op vakantie naar Samos?

U kunt ons en de zwerfhonden helpen! Honden die geschikt zijn voor adoptie kunnen naar Nederland komen, waar ze opgevangen worden door Dierencentrum Friesland. Daarmee maken de straathonden van Samos een hele grote kans op een echt en warm thuis bij een Nederlands baasje.

Hoe?
Meld u aan als begeleider!! Voor u een kleine moeite, voor de hondjes van Samos een wereld van verschil.

Wij bereiden de vlucht voor en alles wat nodig is voor de honden om naar Nederland te kunnen reizen.  De honden hebben een verplicht  Europees paspoort, zijn gechipt en medisch gekeurd. De honden worden in een bench vervoerd naar het vliegveld waar een vrijwilliger van Samos Dog Rescue samen zorgt voor de “check in” . De meeste honden worden in het ruim vervoerd, u heeft er dus vanaf de “check-in” geen omkijken meer naar. Alleen hele kleine of jonge honden worden in overleg met de vluchtbegeleider en op advies van de vliegtuigmaatschappij soms in de cabine mee genomen.

Op Schiphol haalt u de bench op bij de speciale bagageband en neemt deze mee naar de uitgang.  Daar wachten de medewerkers van Dierencentrum Friesland u al op om de hondjes met de bijbehorende paspoorten in ontvangst te nemen.

Help ons deze lieverds een beter leven te geven en meld u aan. Stuur ons een bericht via e-mail of Whatsapp met uw vluchtgegevens. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

E-mail   

Whatsapp
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp

 

Alvast ontzettend bedankt.