Steun ons

De honden op Samos hebben uw hulp nodig.

Dagelijkse zorg voor de honden

Samos Dog Rescue is afhankelijk van (financiƫle) donaties. We ontvangen geen subsidie. Door uw bijdrage kunnen wij de algemene leefomstandigheden van de zwerfhonden in Samos verbeteren. Dagelijks hebben de honden in de shelter water en voer nodig, een beschutte en veilige plek die schoon wordt gehouden. Daarnaast krijgen de honden maandelijks een anti-parasietenmiddelen. Waar nodig wordt medische zorg gegeven. Alle honden worden gecheckt door de dierenarts om te worden gechipt en het verplichte paspoort te krijgen.

Onderhoud en verbeteren van de shelter

De shelter zelf moet onderhouden worden en verder opgebouwd om de honden nog beter te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden zoals regen, wind, hitte en kou. Het verbeteren van de vloer en de beschutting, de aanleg van elektra en riolering staan daarom op onze verlanglijst.

Adoptie van de honden in Nederland

We zorgen dat honden die geschikt zijn voor adoptie naar Nederland kunnen reizen. In samenwerking met Dierencentrum Friesland wordt er dan naar een echt thuis gezocht voor de hondjes. Voor het vervoer van de honden naar Nederland zijn kennels nodig, vluchten die betaald moeten worden en vrijwilligers die de honden kunnen begeleiden.

Sterilisatie van honden in Samos

Tot slot zijn we actief betrokken bij het verbeteren van het sterilisatie programma op Samos om zo het probleem van de grote populatie straathonden op Samos bij de kern aan te pakken.

Helpt u ons mee?

Wilt u ons helpen om te zorgen dat de hondjes in onze shelter het eten en de zorg kunnen krijgen die ze nodig hebben?

De hondjes hebben uw hulp nodig. Terug naar de straat waar ze vandaan komen is geen optie. Ze zijn gered van de straat omdat ze het daar niet redden. Ze wachten allemaal op een echt thuis. Onze vrijwilligers in de shelter, Mihaly en Klara doen wat ze kunnen om alle hondjes aandacht te geven, maar moeten kosten maken om die zorg te verlenen zoals benzine om bij de shelter te komen.

Helpt u ons? Onze dank is groot.

We hebben twee donatie mogelijkheden. Via Tikkie of bankoverschrijving.

Op dit moment is het voor ons nog niet mogelijk om een automatische machtiging te verstrekken. Dit heeft te maken met de hoge maandelijkse kosten die hieraan verbonden zijn. In de toekomst hopen we genoeg donateurs te hebben om dit wel mogelijk te maken. Om de honden te helpen zoeken we periodieke donateurs om meer financiƫle zekerheid voor de honden te garanderen. Wilt u ons periodiek steunen? Wij verzoeken u om dit via uw bank in te regelen.

Bankgegevens: NL20 ABNA 0843 5924 19 ten name van Dierenhulp Samos