Snoopy en Susie

Hallo, ik ben Snoopy. En het andere hondje op de foto is mijn zusje Susie. Ons leven is een beetje verdrietig begonnen. We weten niet waar onze mamma is gebleven. We hebben haar nog wel nodig maar ze is spoorloos verdwenen. Iemand heeft ons bij acht andere pups gebracht. Maar dat was niet zo’n fijne plek want er was geen eten en drinken en alle hondjes waren op zoek naar hun moeder. Net als wij. Gelukkig heeft Athilena ons gevonden en meegenomen naar Viev. Mijn zusje Susie moest steeds huilen en heel erg schreeuwen. Ik weet niet wat er gebeurd is maar ze kon niet meer lopen en had erge pijn. Ik heb geprobeerd haar een duwtje te geven  zodat ze op haar vier pootjes zou gaan staan, maar ik ben zelf nog te klein om dat voor elkaar te krijgen. Viev heeft Susie meteen naar de dokter gebracht en daar heeft Susie een pilletje gekregen tegen de pijn. Er zijn ook foto’s gemaakt en gelukkig was er niets gebroken. Toch loopt Susie nog steeds niet en is zelf zitten lastig voor haar.
De shelter van Viev is een fijne plek, maar voor ons nog te gevaarlijk. Omdat we nog niet ingeënt zijn, kunnen we parvo krijgen. Daar worden we heel ziek van en bijna geen enkel jong hondje overleeft dat. Daarom zijn we bij Rita gebracht die nu voor ons zorgt. Zij zorgt heel goed voor ons allebei. Susie moet overal mee geholpen worden, zelfs als ze moet poepen. Dat gaat gemakkelijker in water en Rita zorgt ervoor dat Susie dan meteen weer wordt schoongemaakt. Het gaat gelukkig een stuk beter met mijn zusje nu. We kunnen al weer een beetje spelen samen.
We hopen dat we gauw naar de shelter van Viev kunnen en dan ook met de andere hondjes kunnen spelen. We hebben gehoord dat we vanaf daar over een tijdje misschien naar Nederland kunnen worden gebracht om een huis te vinden met een echte baas. Ik weet niet of er iemand is die voor mijn zusje kan en wil zorgen. Ze moet eerst maar wat beter worden. Misschien leert ze dan toch nog lopen. Of krijgt ze misschien wel zo’n karretje waar haar achterpoten in kunnen.
We zijn nu nog te jong en er gaan ook nog geen vliegtuigen. Daarom wil ik jou vragen of je een tijdje (virtueel) voor mij en mijn zieke zusje wilt zorgen? Dan kan ze hulp krijgen zodat ze gauw beter wordt. En als Viev wat geld krijgt dan kan ze weer voer voor ons kopen. Dan worden we gauw groot en kunnen we naar Nederland. Dank je wel alvast. Dikke knuffel van Snoopy.