Poppie (Mammie)

Hallo,
Ik ben Poppie, Viev noemt me soms ook Mammie. Ze vindt mijn twee pups Mona en Lisa erg schattig, net als ik zelf natuurlijk. En Viev vindt me volgens mij ook wel een hele goede mama, daarom noemt ze me zo. Heel fijn want het best spannend toen ik op straat leefde met die twee hummels. Daar heb ik geleerd dat ik mijn kleine hondjes goed moet beschermen. Dat doe ik hier nog steeds, want je weet maar nooit uit welke hoek de aanval komt.

Er lopen nu eenmaal mensen rond die straathonden echt niet leuk vinden. Gelukkig zijn er ook heel veel mensen, zoals de vrijwilligers hier in de shelter, die wel heel lief zijn. Als ik eenmaal weet dat mensen mij wel lief vinden dan durf ik wel een koekje uit je hand te eten en mag je me ook aaien. Ze zijn hier duidelijk dol op mij en op de twee pups zodat ik me hier heel fijn voel. Viev gaat er voor zorgen dat Mona en Lisa gauw naar Nederland kunnen zodat ze in een echt huis kunnen gaan wonen. Ik zal ze wel missen maar zou het liefst ook zelf een eigen huisje vinden. Dus ik hoop dat ze voor mij ook gauw een plekje vrijhouden richting Nederland. Er zijn alleen geen vliegtuigen die ons daarheen kunnen brengen. Dus we zitten hier nog wel even. Wil je mij en mijn twee lieve pups adopteren totdat we op reis kunnen? Dan krijgen we allemaal genoeg eten en kan Viev zorgen dat Mona en Lisa alle intentingen krijgen die ze nodig hebben.
Dank je wel.

Mag ik jullie ook even voorstellen aan Mona en Lisa; ze lijken een beetje veel op elkaar he? Ze zijn heel ondeugend, zijn nergens bang voor en vinden alles leuk. Ze spelen met de andere honden in de shelter en genieten van alle knuffels die ze krijgen van Mihaly en Klara.