Dorri

Wilt u mij virtueel adopteren? 

 


 
Naam:                Dorri
Geslacht:           Teef
Leeftijd:             3 jaar
Plaats:                Chora
Gesteriliseerd: Ja
 
Ik ben Dorri, Ik ben op Samos geboren bij mijn toenmalige baasje. Helaas moest ik daar vaak aan de ketting liggen, waardoor ik niet zo goed kon spelen. Toch waren er een paar kinderen in het huis waar ik ben opgegroeid en ik vond het heel leuk om met de bal te spelen. Die gooiden ze dan weg en dan kon ik die ophalen. Vonden ze leuk en daarom bracht ik die bal iedere keer maar terug. 
 
Ik heb vorig jaar ook voor het eerst een nestje gehad. Ik was een hele blije moeder. Hoewel ik ze iedere dag mis, ben ik heel blij dat mijn baby’s door Viev met het vliegtuig naar Friesland zijn gebracht. Daar hebben hele fijne verzorgers gezorgd dat mijn jonkies allemaal zijn geadopteerd. Fijn hoor; zo’n echt huis met lieve mensen. Zou ik ook wel willen… Maar ja; ik ben misschien al te oud. En het ergste is dat ik nu niet van het eiland af kan. Viev heeft al heel erg haar best gedaan om mij ook naar die fijne mensen in Friesland te brengen, maar er gaan geen vliegtuigen meer. En o ja; het voer is hier ook bijna op. Soms heb ik een beetje honger. Wel fijn dat Myhali en Klara mij iedere dag komen knuffelen. En ze hebben ook nieuwe hokken gebouwd. Daar kan ik nu lekker in slapen. Verder is de overkapping af zodat het niet meer zo nat wordt als het regent en niet meer zo warm is als de zon schijnt. 
 
Wil je mij adopteren? Dan zorgt Viev, Myhali en Klara dat ik elke dag mijn eten krijg en dat de shelter met al mijn vriendjes lekker schoon is. En dan hoop ik over een tijdje alsnog naar Nederland te komen. Misschien kan ik je dan daar een echte knuffel geven als dank voor je hulp.